Boleron klar !

Boleron blev klar i måndags natt, då jag verkligen ville bli klar. Jag var tvungen att få bort fläckar och det löste sig. På tisdagen använde jag den och den blev verkligen lyckad :P
Bilder kommer såklart :)

Nu har jag istället börjat med ett par sockar, får se vem som kan ha dem men tanken är min syster. Den första är snart klar, och min handarbetesboost har lugnat ner sig, och det känns tråkigt.
Men jag har tänkt att skapa en annan blogg och börja lite smått med egna mönster, vilket är mycket roligare.

Keep the old work alive <3

Amigurumi

Hej igen, längesen.

Jag hamnade i en handarbetarperiod i november, det blir så varje år. Men i år så sjönk inte intresset, det fortsätter än.

Jag tänkte först göra ett par vantar, och så blev det. Sen fortsatte jag med att virka amigurumis, små stoppade figurer.
Jag är fast, jag har gjort hjärtan, häst, katt, kanin, elefant, isbjörn, en tjej, en sköldpadda, drake, en jättehäftig groda och jag har fler projekt på g.
Och så har jag börjat på en bolero som säkert kommer vara klar senast fredag (mönstersidan är otillgänglig för tillfället, får se hur jag löser det)

Och så hjälpte jag en tjej i klassen med att få klart ett par vantar hon började med till en annan klasskompis förra året. Hon hade lagt det projektet bakom sig tydligen. Jag blev klar med vantarna på tre (!) dagar inklusive garnbollar och broderi på kanterna som var ca 3cm.
Så, efter det fick jag ytterligare beställningar (troligtvis) på två par vantar, en mössa och en halsduk. Så jag har ganska mycket att göra framöver men det är bara kul :)

Se ya. Även om jag verkligen inte har skrivit på ett halvår.

RSS 2.0